29.10.2017
SM-uinnit Raksilan uimahallilla
Ruokalista
Keskiviikona 15.11.
Päivällinen klo 17-21
Liha-kasvispataa
Torstai 16.11.
Lounas klo 11-15
Makaroonilaatikkoa
Rapeita kalaleikkeitä
Päivällinen klo 17-21
Kermaista broileria
Perjantai 17.11.
Lounas klo 11-15
Porokiusausta
Jauhelihakastiketta
Päivällinen klo 17-21
Lihapyöryköitä
Lauantai 18.11.
Lounas klo 11-15
Nakkikastiketta
Tonnikalapastaa
Päivällinen klo 17-21
Persikka-broileripataa
Sunnuntai 19.11.
Lounas klo 11-15
Smetanahärkää
Broileripastaa
Päivällinen klo 16-
kanaleike Cordon bleu
Aterian hinta on 9€ ja siihen sisältyy lämmin ruoka, salaattia, leivät ja juomat (maito, mehu tai vesi).
Ruokailut tulee varata 6.11. mennessä, jolloin tulee ilmoittaa ruokailijamäärät, erityisruokavaliot ja maksutapa.
Mikäli ruokailut laskutetaan, tarvitsemme laskutustiedot.
Ruokailut voi varata puhelimella 08-378502 tai sähköpostilla info@nallikarioy.fi